Processtödjare

Vi söker dig som vill arbeta som processtödjare i Samordningsförbundet Skaraborg med placering i Skövde.

Beskrivning

I rollen som processtödjare kommer du att arbeta med att ge stöd till, följa upp och utvärdera förbundets alla insatser. Du kommer att arbeta både med den interna kvalitetsprocessen och vara ett nära verksamhetsstöd till alla projektägare i syfte att utveckla och kvalitetssäkra.

En av dina största arbetsuppgifter kommer vara att sitta med i projektstyrgrupper, i dagsläget ca 10-15 grupper som träffas ca 2 gånger per termin. Där är din roll att stötta och se till att fokus behålls på styrgruppens uppdrag. Du kan kliva in och vara både sammankallande och sekreterare när grupperna önskar det men också träna upp och så att grupperna blir självständiga. Ytterligare en stor arbetsuppgift kommer vara att utveckla dialogträffar lokalt mellan förbundets parter. Det arbetet är precis påbörjat och du kommer vara med och utveckla det framåt. En gång per år gör du också ett större arbete i att ta fram en behovsanalys åt förbundet.

Kvalifikationer

Du har en universitets- eller högskoleutbildning eller annan utbildning som anses lämplig för tjänsten exempelvis inom; beteendevetenskap, arbetsvetenskap eller rehabilitering. Erfarenhet från liknande arbeten och/eller arbete hos någon av Samordningsförbundet Skaraborgs medlemmar är meriterande, liksom god kännedom om förbundets fyra parters verksamheter. Samordningsförbundet Skaraborg består av Försäkringskassan, Västra Götalandsregionen, Arbetsförmedlingen och de 14 kommunerna Essunga, Falköping, Gullspång, Götene, Hjo, Karlsborg, Lidköping, Mariestad, Skara, Skövde, Tibro, Tidaholm, Töreboda och Vara.

Du är van att leda grupper och har en förmåga att skapa samsyn och förståelse. Du är bra på att synliggöra och driva processer och har ett tydligt resultatfokus. Du har en god samarbetsförmåga, kan arbeta självständigt och vara din egen drivmotor samt är bekväm med att presentera resultat både skriftligt och muntligt. Kompetens inom att leda i samverkan är önskvärt.

Goda kunskaper inom Officepaketet samt B-körkort är krav.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Kontaktperson: Christel Martinsson, förbundschef

Telefon: 070-212 83 98

Placeringsort: Skövde

Yrkesroll: Processtödjare

Typ av anställning: Inlåning från någon av förbundets medlemmar där ett samverkansavtal upprättas

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Ansökan skickas till: info@samskaraborg.se

Sista ansökningsdag: 2023-12-12

Tillträde: 2024-01-01 eller så fort det är möjligt därefter

Skip to content