Aktuellt

Projektets aktiviteter är alla genomförda men har du missat något eller vill se det igen, ta gärna del av våra inspelade aktiviteter, dessa finns tillgängliga till och med 31 mars 2021.

En slutkonferens för projektet kommer hållas den 17 maj mellan kl. 13:00–14:30, med besök från bland andra Tobias Karlsson och Anna Rydbacken. Läs mer genom att klicka på knappen nedan!

Digital Utbildning, Rekryteringsutbildning del 2 med Anna rydbacken

Det går att se den digitala utbildningen av rekryteringsutbildning del 2 med Anna Rydbacken genom att klick här! Maila amanda.hermansson@samskaraborg.se för att få lösenordet till sidan, samt för att få din digitala närvaroblankett.

Digital föreläsning med Charlotte Axelsson

Det går att se den digitala föreläsningen med Charlotte Axelsson i efterhand genom att klicka här! Maila amanda.hermansson@samskaraborg.se för att få lösenordet till sidan, samt för att få din digitala närvaroblankett.

Digitalt seminarium med Edna Eriksson

Det går att se det digitala seminariet med Edna Eriksson i efterhand genom att klicka här! Maila amanda.hermansson@samskaraborg.se för att få lösenordet till sidan, samt för att få din digitala närvaroblankett.

Filmklipp från våra aktiviteter

Material

Materialet från projektet håller på att bearbetas och vi är i en process där vi sammanställer ett metodmaterial från Workshopserien, när detta är klart kommer det att publiceras här. Deltagare i projektet kommer meddelas via mail.

Skip to content