Välkommen på Digitalt
Öppet Hus!


Tid: 9 april kl 13:00-14:00
Plats: Digitalt via teams

Nu är vi ETT Samordningsförbund i Skaraborg!

14 kommuner, Försäkringskassan, Västra Götalandsregionen och Arbetsförmedlingen har nu gått samman till ett Samordningsförbund i Skaraborg.

För 19 miljoner kronor per år skapar vi insatser som direkt eller indirekt syftar till att hjälpa individer som har kontakt med flera av våra parter så att individernas väg mot eget arbete eller studier främjas och förkortas. Välkommen till vårt digitala öppna hus där vi kommer  berätta mer.

  • Möt vår Förbundschef
  • Delta i vår quiz om Samordningsförbund
  • Möt några av våra 30 projekt
  • Delta i en digital tur genom förbundets lokaler


Varmt välkommen att delta genom att klicka på knappen nedan:

Välkomna!!

Samordningsförbundet Skaraborg

Här nedan är de projekt ni kan möta.
Obs, klicka ej på dessa länkar tills ni blir instruerade att göra det i öppet hus!

Promise hjo

klockan 13:15 och 13:30

Personal och deltagare från prerehabiliteringsprojektet Promise i Hjo kommer att berätta om sin metod och verksamhet, visa runt i sina lokaler och bjuda på en intervju med en deltagare.

Elings ark

klockan 13:15 och 13:30

Lantgården Elings ark utanför Vara/Essunga bedriver prerehabilitering i lantgårdsmiljö. Med allt från hantverk och skapande till djurskötsel och en stor dos medmänsklighet möter de deltagare just där de är. Lyssna till en av grundarna Anneli Jäderholm som kommer berätta om verksamheten.

Mariestad prerehabilitering åka

klockan 13:15 och 13:30

I Mariestads prerebahiliterande verksamhet används den framgångsrika metodiken ÅKA (återhämta – klargöra -anpassa). Lyssna till enhetschef Caroline Carlsson som kommer beskriva ÅKA-metodiken.

rehabforum lidköping

klockan 13:15 och 13:30

Rehabforum är ett samverkansprojekt i Lidköping där en modell har skapats för att i ett tidigt stadium hitta och komma till rätta med korttidsfrånvaro bland medarbetare samt att motverka långtidsfrånvaro. Arbetsmiljö- och rehabkonsult Per Gustafsson kommer berätta om projektets upplägg. 

Skip to content